proestetdent.ro

Login

Servicii

Service

Accesibilitate si profesionalism

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul stomatologic, clinica PROESTET DENT ofera clientilor sai servicii de o calitate exceptionala la preturi accesibile.

Activitatea clinicii noastre cuprinde o gama larga de servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, ortodontie, chirurgie oro-dentara , implantologie dentara , protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara  la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.

Folosim materiale de calitate superioara,iar metodele  de igienizare si sterilizare sunt  corespunzatoare standardelor internationale.

In clinicile stomatologice  existenta unui laborator dentar este foarte importanta, astfel clinica stomatologica "Proestet Dent" dispune de laborator de tehnica dentara propriu cu dotari ultra moderne ce permite rezolvarea cazurilor intr-un timp mai scurt si la preturi mai mici.

Clinica noastra ofera deasemenea posibilitatea realizarii radiografiilor dentare in cabinet, cu ajutorul radioviziografului, prin aceasta metoda expunerea la radiatii fiind minima (aproape neglijabila).